سبد خرید

کارگاه MOON

کارگاه MOON توسط منصوره پورسنگی و هوشنگ وفاداری در سال ۱۳۷۴ تاسیس شد. این کارگاه با آموزش و ساخت محصولات سرامیکی، فعالیت خود را در این حوزه آغاز کرد. در طی سالیان متمادی، محصولات MOON راه خود را به سراسر دنیا باز کردند و هم‌اکنون محصولات تولید شده توسط این تیم، در قاره‌های آمریکا، استرالیا، اروپا و آسیا یافت می‌شوند. هدف و ایده اصلی این مجموعه، افزایش ظرافت، دقت و کیفیت در تولید آثار و همچنین ارائه محصولات کاملا بی‌نقص است. از دیگر ویژگی‌های بارز محصولات سرامیکی کارگاه MOON می‌توان به تنوع رنگ، طراحی خلاقانه و ایده‌های منحصر به فرد اشاره کرد.

تیم MOON بیست و شش سال است که همراه با چهل سال تجربه هنرمند سرامیست، منصوره پورسنگری، در حال فعالیت در حوزه سرامیک است. طراحی ظروف و حجم‌های سرامیکی در سطح سلیقه‌ جهانی، درآمیخته با هنر و دیدگاه امروزی، از جمله تلاش‌هایی است که همواره در این مجموعه انجام می‌شود.

بنیان‌گذار کارگاه MOON، منصوره پورسنگری، فعالیت‌های هنری خود را از هنرستان صنعتی دختران در تهران شروع کرد. از ابتدا علاقه این هنرمند به کار با گل، او را ساعت‌ها در خانه و هنرستان به طراحی و ساخت مشغول می‌کرد. بعد از اتمام دوره هنرستان با رتبه عالی، بلافاصله در بخش سفال و سرامیک سازمان میراث فرهنگی مشغول به کار شد و در ادامه در رشته طراحی و نقاشی به تحصیل خود ادامه داد. بعد از کسب جوایز و افتخارات گوناگون، خانم پورسنگری موفق به کسب مدرک کارشناشی ارشد از وزرات فرهنگ و ارشاد شد. او همراه با همسر خود، هوشنگ وفاداری، در سال ۱۳۷۴ کارگاه MOON را در شهر کرج تاسیس کرد و به آموزش و ساخت محصولات سرامیکی پرداخت و هم‌اکنون این زوج هنرمند همراه با فرزندان خود، دامون و هامون وفاداری، مشغول به کار در این پیشه خانوادگی هستند.

از جمله افتخارات و جوایز منصوره پورسنگری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هنرمند برگزیده در پنج بینال سفال و سرامیک
  • کسب مقام اول سفال و سرامیک بینال سوم و کسب عنوان اولین هنرمند زن منتخب برای مجموعه‌های «بوف»، «بی‌نهایت»، «پنج تار چنگ» و «افسانه صدف و پرنده»-سال 1371
  • کسب مقام دوم سفال و سرامیک بینال هفتم، برای مجموعه «داستان ابریشم»-سال 1380
  • کسب لوح افتخار و جایزه ی چیدمان بینال هشتم سفال و سرامیک از شهردار تهران بزرگ برای مجموعه«ماهی سیاه کوچولو»-سال 1385
  • جایزه‌ی ویژه هیئت داوران بینال نهم سفال و سرامیک برای مجموعه «تا بمانیم»-سال 1388
  • عضو هیئت داوران بینال دهم سفال و سرامیک/سال 1390
  • مجموعه منتخب سفال و سرامیک بینال دهم برای مجموعه «مادران کبوتر می‌شوند»